![]() |
|
|||||||
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
----dEniZkIZı----
Kullanıcı No: 26306
Level: 64 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 2374 / 2374 Tecrübe Puanı: 115
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 2007 FİNAL
1-YÖNEYLEM ARAŞTIRMASI HANGİ YAKLAŞIM İÇİNDEDİR? TEKNİK YAKLAŞIM 2-ÜRETİM PLANLAMA KONTROL ....... ÜRETİM BİLGİ SİSTEMİ 3-BEYAZ EŞYA MAĞAZASINDA KULLANILAN BİLGİSAYAR AĞI? YEREL ALAN AĞI 4-4 TEMEL KÜRESEL STRATEJİ DEN DEYİLDİR? ULUSAL STRATEJİ 5-YABANCI ŞİRKET.........? DAĞITILMIŞ SİSTEM 6-OSI MODELİNDE ELEKTRİKSEL VE MEKANİK OLARAK HANGİ KATMANDA YER ALIR? FİZİKSEL KATMANDA 7-DÖNÜŞTÜRME YAKLAŞIMLARINDAN DEYİLDİR? PARALEL,PİLOT,AŞAMALI,SOGUK DUŞ HARİCİ 8-ALTERNATİF SİSTEM GELİŞTİRME YAKLAŞIMLARINDAN DEYİLDİR? .............. 9-SOMUT FAYDALARDAN DEYİLDİR? ÖRGÜT ESNEKLİĞİNİN ARTMASI 10-YATIRIM PROJESİNDE DEGERLENDİRİLEN MODELERDEN DEĞİLİR PORTFÖY ANALİZİ 11-İNSAN BEYNİNİN FİLE GİBİ ÖRÜLMÜŞ BİRBİRİYLE BAĞLANTILI İŞLEM ELEMANLARI AĞINDAN ESİNLENEREK GELİŞTİRİLMİŞ YAZILIMLARDIR? SİNİRSEL AĞLAR, 12-BULAŞIR BULAŞMAZ HEMEN ÇALIŞMAZLAR.KOMUT VERİLİNCE ÇALIŞAN VİRÜSLERE NE DENİR? TROJEN VİRÜS 13-BİLGİSAYARIN FİZİKSEL PARÇALARINI HAREKETE GEÇİREN ? YAZILIM 1-Yapılandırılmamış karar problemi Bütçe hazırlama 2-fiziksel özelliklere dayalı güvenlik denetimlerinde olmayan kullanıcının boy uzunluğu 3-bilgi sistemine yapılan yatırımın somut faydası olmayan örgüt esnekliğinin artması 4- geleneksel proje değerleme modeli olmayan portföy analizi 5-iletişim ortamını az kullanan fotoğraf stüdyoları 6-insan beyniyle file gibi örülmüş yazlım sinirsel ağlar 7-ilgisayar kültürü yeterli olmayanlara olanak sağlayan yazılım paker programlar 8-eski sistemdem yeni sisteme dönüştürme yaklaşımı olmayan dikey 9-Geri ödeme süresi ile ilgili hangisi yanlıştır? yatırımın kendini ne kadar hızlı ödeyebileceğini gösterir . Aşağıdakilerden hangisi Bilgisayarın Donanım birimini harekete geçirir? C : YAZILIM İşletmede üretilen mamullerin, hizmetlerin ve bunlara ilişkin girdilerin işletme içindeki fiziksel akışlarına ilişkin bilgileri sağlamaya yönelik bilgi sistemidir? c : Üretim Bilgi Sistemi Aşağıdakilerden hangisi Bilgisayarın içine girdiğinde hemen çalışmayan ancak onunla ilgili herhangi bir yazılım yada kodun çalıştırılmasıyla harekete geçen ...?? C : Trojan Virüsleri Aşağıdaki bilgi sistemi güvenlik önlemlerinden hangisi en güvenilirdir gibi birşey vardı. C: Göz taraması İnsan beynine benzeyen file gibi örülmüş birbirleriyle bağlantılı işlem elemanları aşağıdakilerden hangisidir? C: Sinirsel Ağlar Aşağıdakilerden Hangisi Bilgi Sistemlerine yapılan Soyut faydalardan biridir? BCevabım: Bilgisayar Harcamalarının Azalması Aşağıdakilerden hangisi OSI modelinin fiziksel bölümünü harekete geçiren katmandır? Cevap : Fiziksel Katman hepsii alıntıdır arkadaşlar hepsin de benzer sorular var,ama yararlı olur inşallah |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
| Açıköğretim | ||
|
|
|
|
#2 |
|
Sitenin Yıldızları
![]() |
test
paylaşım ıcın tesekkur ederız
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
----dEniZkIZı----
test
ben teşekkür ederim
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 67696
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
ellerine yüreğine sağlık
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
----dEniZkIZı----
test
rica ederim
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Ao Yenisi
Kullanıcı No: 104855
Level: 2 [ ]Paylaşım: 0 / 31 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
Allah razı olsun
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Ao Yenisi
Kullanıcı No: 104855
Level: 2 [ ]Paylaşım: 0 / 31 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
2008 i yokmu bunun
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 107507
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
süpersin sinem böyle devam et paylaşımların için tşlr sayende başaracaz..
![]() |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|