![]() |
|
|||||||
| Açıköğretim 2009 Bütünleme Sınavı Bütünleme sınavı soruları cevapları hazırlık |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 118202
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
T.C.
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIK ÖĞRETİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI’NA ESKİŞEHİR Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri son yarıyılda başarısız oldukları bir (1) dersten dolayı mezun olamamakta ve diploma alamamaktadırlar. Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerinin son yarıyılda başarısız oldukları bir (1) ders için öğrenim sürelerinin uzamaması ve normal süresi içerisinde devam etmekte oldukları ön lisans veya lisans programlarından mezun olarak diploma alabilmeleri için diğer örgün Yüksek Öğretim Kurumlarında olduğu gibi son yarıyıl öğrencilerine mahsus olmak üzere tek ders sınavı hakkının Açık Öğretim Fakültesi öğrencilerine de tanınmasını, bu amaçla ivedilikle sınav yönetmeliğinin yasal mevzuat çerçevesinde değiştirilmesini istiyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla AD SOYAD 11/09/2009 İmza ADRES: |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
| Açıköğretim | ||
|
|
|
|
#2 |
|
Ao Yenisi
|
test
evet arkadaşlar 1999 yılında tek ders sınvı yapılmış ama yeteri kadar başvuru olduğu için buruda örgütlenelim sesimizi duyurabiliriz
1 soru ile bir yıl kaybediyorum ..... dek dersten okul uzatan arkadaşlar .... olmaz demeyin daha önce olmuş ... hemde sadece ... dilekçeler ile.... bunu cumhurbaşkanımıza da gönderebiliriz Konu Luiza tarafından (11-09-2009 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ard Arda msJ |
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Ao Acemisi
Kullanıcı No: 105190
Level: 4 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 87 Tecrübe Puanı: 2
![]() |
test
arkadaşlar şimdi bu dilekçenin çıktısını alıp doldurduktan sonra normal postaylamı gönderiyoruz yoksa internet üzerindenmi gönderiyoruz.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Sitenin Yıldızları
Kullanıcı No: 27542
Level: 17 [ ]Paylaşım: 0 / 404 Tecrübe Puanı: 7
![]() ![]() ![]() |
test
sadece mezun olacaklar için mi olacak. Her tek dersten kalanlar için olsa...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Ao Acemisi
Kullanıcı No: 55683
Level: 4 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 98 Tecrübe Puanı: 3
![]() |
test
Katılmıyorum, taviz tavizi gerektirir. Ara yıllardakiler de ister bunu.
Ben de örgün okudum, biliyorum sistemi ama açıköğretimde bunun uygulanması taraftarı değilim, çalışan bileğinin hakkı ile geçsin diyorum. Tavizin tavizi nasıl gerektirdiğini "sadece mezun olacaklar için mi olacak. Her tek dersten kalanlar için olsa..." arkadaş kanıtladı ![]() Mail atacağım, mevzuattan memnunuz diye, değişmesin, çünkü bu hakkı ile mezun olanlara bu haksızlık demektir.
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Local Moderator
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Kullanıcı No: 117051
Level: 35 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 434 / 868 Tecrübe Puanı: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
mezun olana oluyorsa alt sınıftakılere olsun tek ders sınavı mezun olanın senesi kıymetlide ötekı arkadaşların senesi kıymetsizmi yani çok saçma bir konu bazı arkadaşlarımız 1 ders yüzünden 3.sınıfa veya son sınıfa gecemıor ya tam olsun yada hiç ortada eşitsizlik var
zaten bunu aof düşünecek her sene yapmalı 1 ek ders sınav hakkı |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Ao Acemisi
Kullanıcı No: 118891
Level: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 140 Tecrübe Puanı: 1
![]() |
test
tek dersten 1 yıl da az değil ya, az daha bende kalacaktım....
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Forumdan Uzaklaştırılmıştır
Kullanıcı No: 6922
Level: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 0 / 118 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
arkadaslar duyarlı olalım ve maılı yollayalım posta ıle atamasanız bıle maıl adresı ıle yollayın bılgısayarda oturdugunuz sure zarfı ıcerısınde 2 dakıkanızı alacak sadece ben su an ıtıbarı ıle yollamıs durumdayım
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Ao Yenisi
Kullanıcı No: 91490
Level: 3 [ ![]() ]Paylaşım: 0 / 55 Tecrübe Puanı: 2
![]() |
test
Merhaba,
Bende bu sene 3. sınıfın derslerini verdim ama 2.sınıftan tek tersim var ve sadece 1 soru ile kalıyorum. 1 sene 2. sınıfın dersi yüzünden tekrar okuyacağım. Tek ders sınav hakkı olsa bu sene 4.sınıfı okuyacak olurdum. Bu tek ders sınav hakkı tüm sınıflara uygulanmalı |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | ||||||||||
|
Local Moderator
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Kullanıcı No: 117051
Level: 35 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 434 / 868 Tecrübe Puanı: 24