>>Duyuru: “Açıköğretim Sınav Tarihleri; Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25-26 Ocak 2013 tarihindedir.„
test
-
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
slm bende bişey sormak istiyorum.eşim polis.polislerin sınavsız geçişle polislerin okudugu bölüme 2006 kayıt yaptırdısınavlardan basarılı olamayınca okulu bıraktıçşimdi devam etmek istiyor.ne yapamamız lazım?yeniden kayıt hakkı var mı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.şimdiden teşekkür ederim
-
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
[QUOTE=BasKomutaN;938][B]Polis Meslek Eğitimi
GENEL BİLGİ
Polis Meslek Eğitimi Önlisans Programı, 2003-2004 Öğretim Yılında Anadolu Üniversitesi ile İçişleri Bakanlığı arasında yapılan protokol uyarınca görevli personel için açılan meslek eğitimi önlisans programdır.
PROGRAM HAKKINDA BİLGİLER
Bu programda okutulan dersler yıllıktır ve bölümün öğrenim süresi 2 yıldır. Programa kayıt yaptıran öğrencilerin, programa devam hakları, yasal yükümlülükleri yerine getirmek kaydıyla 4 yıldır. 4. yılın sonunda başarısız olan öğrencileri kaydı silinir ve fakülte ile ilişkileri kesilir.
Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelerin öğrencileri, yılda üç kez oturumlu olarak sınavlara katılmaktadırlar. Ara, yılsonu ve bütünleme sınavı olarak gerçekleştirilen bu sınavlara öğrenciler bağlı oldukları büronun bulunduğu ilde katılırlar.
Bölümden mezun olan öğrenciler, "Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca Açıköğretim Sistemi ile öğrenim yapan programlara hazırlık programına dahil olarak dikey geçiş yapma olanağına sahiptir.
AMAÇ
Bu program, yurt içinde ve yurt dışında görevli en az lise ve dengi meslek lisesi mezunu polis amirleri ve memurlarının, mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla açılmıştır.
SUNULAN OLANAKLAR
Polis Meslek Eğitimi Önlisans Programında öğrenim gören öğrencilerin temel öğrenme materyali ders kitaplarıdır. Programdaki bazı temel dersler için Akademik Danışmanlık (yüzyüze eğitim) hizmeti sunulmaktadır. Öğrencilerimiz ayrıca internet üzerinden destek hizmeti alarak e-öğrenme uygulamalarından (e-kitap, e-televizyon, e-sınav, e-alıştırma ve e-danışmanlık) yararlanabilmektedirler.
Konu mysr tarafından (13-06-2013 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
Polis meslek eğitimi
merhabalar ben 2 yıllık tekstil teknolojisi mezunuyum.açık öğretimden polis meslek eğitimini okuyabilrmiyim. ne gibi şartlar isteniyor. !!
-
Yeni Üye
- Tecrübe Puanı
- 0
ne tür dğeişiklikler var acaba bilgisi olan varmı
-
Aktif Üye
- Tecrübe Puanı
- 1
zeozwjmp
-
Aktif Üye