![]() |
|
|||||||
| Genel Açıköğretim Sorunları Bu Bölümde Aof Sistemi - Anadolu Üniversitesi Yapısı - Sistem Değişiklikleri Ve Her Türlü Açıköğretim Problemleriniz İçin Danışmanlarımızdan Yardım Alabilirsiniz.. |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
♣ Valesi ♂
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Kullanıcı No: 3
Level: 35 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 86 / 860 Tecrübe Puanı: 150
![]() ![]() ![]() ![]() |
test
Aöf ile ilgili herhangi bir konuda merak ettiğiniz her soruyu bu bölüme yazabilirsiniz.
|
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
| Açıköğretim | ||
|
|
|
|
#2 |
|
Ao Yenisi
|
test
aöf sosyal bilmleri bitirince hangi bölümlere nasıl dikey geçiş yapabilirim
|
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
♣ Valesi ♂
test
Detayları diğer yazınızda vermiştim ama kaynak olması açısından buraya tekrar yazıyorum.
http://www.aof.edu.tr/kilavuz/2005-2006_dikey_gecis.pdf Bu belge gecen yıla aittir bu yılınkini bulamadım ama çok fazla birşey değişmez genel itibariyle 9 senelik bir aof ogrencisiyim ve 9 senede neyin ne kadar değiştigini gayet iyi biliyorum. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 341
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
2002 yılında 2 yıllık muhasebe bölümünü bitirdim, üzerinden 5 yıl geçti, bu zaman zarfında açık öğretime kayıt yaptırmadım. şu anda açık öğretime kayıt yaptırıp 3. sınıftan devam edebilirmiyim
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
♣ Valesi ♂
test
Açıkcası başvuru formunda böyle bir kıstas yok aynen söyle diyor,
Meslek yüksek okulları ve ön lisans programları mezunları doğrudan 3. sınıfa kayıt yaptırabilirler. Ancak içim rahat etsin diyorsan aöf bürosuna bir telefon açmalısın. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 436
![]() |
test
selamlar.şu anda uludağ üniversitesi elektronik müh.i öğrencisiyim ve yaz okulundayım.kısmetse yaz sonunda okulum biticek.aöf işletme okumak istiyorum.duyduğuma göre sınava girmeden bu bölüme kayıt yaptırabiliyormuşuz.sınava girmeden kayıt yaptırabilmek için öğrenci olmak zorunluluğu var mı, yoksa mezun olduktan sonra da bu bölüme kayıt yaptırabiliyor muyuz?ayrıca her iki durumda da kayıt için gerekli şartlar nelerdir? istediğimiz herhangi bir tarihte kayıt yaptırabiliyor muyuz? yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
Konu tataroktay tarafından (13-07-2007 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
♣ Valesi ♂
test
Öğrenciliğin sirasinda hicbir sinava ihtiyac duymadan ikinci universite olarak aöf ye kayıt olabilirsin.
Diger tüm durumlarda sınav ya da dikey geçiş şart Kayıt tarihleri her yıl yayınlanan klavuzda belirtilir. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 727
![]() |
test
Merhabalar, bir arkadaşım şuan AÖ İlahiyat programını bitirdi 4 yıllığa devam etmesi için gereken şartlar nelerdir? Yapılması gereken başvurular vs. nereye nasıl olmalıdır?? Ben kendisinden AÖ Bürosundan bilgi almasını istedim ama yine de bi sorayım dedim..
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Ao Yenisi
Kullanıcı No: 736
Level: 2 [ ]Paylaşım: 0 / 28 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
mrb ben liseyi yeni bitirdim ve acıkogretim puanlarım EA1 ve SÖZ1 puanlarım 160 ustunde.....acaba hangi bolum kolay ve iyi? yani fazla zorlanmayacagm bir meslek hangisidir.....ben kamu yonetimi ve isletmeyi kolay die duydum ama sizinde fikrinizi almak istiyorum...............birde acaba 4 yıllık uni.lerde ogrencilere cıkan burs...aö ogrencilerinede cıkıyormudur ?..............bide ben eskisehir deilde..adanada cukurova uni.de girmek istiyorum derslere...girebilirmiyim acaba arkadaslar...cok acil yardım......
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Ao Yenisi
Kullanıcı No: 895
Level: 2 [ ![]() ]Paylaşım: 0 / 46 Tecrübe Puanı: 4
![]() |
test
merhabalar
Ben Bu Sene Diş Ticaret Açiköğretim ön Lisans Programi Yazmayi Düşünüyorum Fakat Seneyde öss 'ye Girmek Istiyorum Ama Sorduğum Herkes Açiköğretim Okuduğum Dahilinde Puanimin Düşeceğini Söylüyor.. Ona Göre Yarin Tercih Yapacağim... Lütfen Yardimlarinizi Bekliyorum çünkü Emin Olmak Istiyorum... şimdiden Teşekkürler.. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|