![]() |
|
|||||||
|
|
| Anketimiz: Bu Hizmetten Memnun musunuz? | |||
| Evet. Memnunum. Teşekkürler |
|
237 | 91.51% |
| Hayır. Memnun Değilim. ... Şeklinde Olsa Daha İyi Olurdu. |
|
22 | 8.49% |
| Katılımcı sayısı: 259. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
...merhamet...
Kullanıcı No: 119828
Level: 40 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1341 / 1491 Tecrübe Puanı: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
Acikogretim.gen.tr Üyeleri!!!
Sizlere daha iyi hizmet vermek açısından www.acikogretim.gen.tr sitemizde bulamadığınız Çıkmış Vize Sorularını buradan isteyebilirsiniz... En kısa sürede .pdf formatında istekleriniz değerlendirilip burada cevap verilecektir. İsteklerinizi şu şekilde belirtmeniz gerekmektedir: Örnek: Alıntı:
Kırık olan linkleri de buradan bildirirseniz sizlere daha iyi hizmet vermiş olacağız. Saygılar Konu ÜweyS tarafından (22-02-2010 Saat 09:46 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
| Sponsor Linkler | |
| Açıköğretim | ||
|
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
Ao Yenisi
Kullanıcı No: 120022
Level: 3 [ ![]() ]Paylaşım: 0 / 70 Tecrübe Puanı: 1
![]() |
test
bölüm:işletme
sınıf :3 yıl :2008ve2009 ders :finansal yönetim-kod:3167 geçmiş yıl sınav sorularını rica ediyorum.teşekkürler Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
Sitenin Yıldızları
Kullanıcı No: 119195
Level: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 31 / 318 Tecrübe Puanı: 4
![]() ![]() ![]() |
test
bölüm:işletme
sınıf:4 yıl:2008-2009 bütün dersler desem fazlamı olur(6 ders var ama!)
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 75124
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
Bölüm: Büro Yönetimi ve Sekreterlik
Sınıf: 2 Yıllar: 2004-2009 Dersler: Büro Yönetimi, Büro Teknolojisi, Ticari Bil. ve Bel., Kurumsal İletişim, İstatistik, AİİT, Türk Dili, Klavye Öğr. Bekliyorum.. Saygılarımla.. |
|||||||||
|
|
|
|
#5 | ||||||||||
|
**TEMBEL YÖNETİCİ**
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Kullanıcı No: 125059
Level: 25 [ ![]() ]Paylaşım: 310 / 620 Tecrübe Puanı: 9
![]() |
test
Alıntı:
Not : Arkadaşımız son 6 yılın sorularını istemiş, halbuki konu başında 1 yılın isteyebilirsiniz diye belirtilmiş.Neyse benden bu arkadaşımıza kıyak olsun. ![]() Konu DışTicaret33 tarafından (09-02-2010 Saat 01:44 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Sitenin Yıldızları
Kullanıcı No: 119195
Level: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 31 / 318 Tecrübe Puanı: 4
![]() ![]() ![]() |
test
üweys çok teşekkür ederim dualarımız seninle
|
|
|
#7 | ||||||||||
|
...merhamet...
test
Alıntı:
Tabiki kardeşim ne demek birlikte yardım edelim kardeşlerimize bundan sonra. ![]() Evet günlük sadece 1 yılın sorularını isteyebilirsiniz arkadaşlar ve ders olarak da 5 dersi isteyebilirsiniz... Bu kurala uymayan arkadaşlarımın isteklerine bakılmayacaktır. Lütfen kurala uyalım. Bizleri de düşünün arkadaşlar zaman alıyor çünkü herkesin isteklerine cevap vermek zorundayız... Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyiniz...
Allah (cc) 'ı Tanıyana Hiçbir Şey GizLi KaLmaZ... "Mümin alnının teriyle ölür." (Hadis-i Şerif) Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78) YOLCU
|
||||||||||
|
|
|
|
#8 | |||||||||||
|
...merhamet...
test
Alıntı:
Alıntı:
Allah (cc) 'ı Tanıyana Hiçbir Şey GizLi KaLmaZ... "Mümin alnının teriyle ölür." (Hadis-i Şerif) Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78) YOLCU
|
|||||||||||
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Sitenin Yıldızları
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Kullanıcı No: 117161
Level: 19 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 46 / 463 Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() ![]() |
test
çok afedersiniz farkında değilim
Bölüm:İşletme Sınıf:hazırlık Yıl:2009 Ders:Genel Muhasebe,Genel İşletme,Hukuka Giriş
|
|
|
#10 | ||||||||||
|
**TEMBEL YÖNETİCİ**
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Kullanıcı No: 125059
Level: 25 [ ![]() ]Paylaşım: 310 / 620 Tecrübe Puanı: 9
![]() |
test
Alıntı:
Bende bahsettiğim arkadaşımın sorularını hazırladım. 2003-2004 Yılı Türk Dili dersinin ara sınav soruları portalda bulunamamıştır. Ayrıca mesajınızda yazdığınız Klavye Öğ. isminde bir ders bu bölümde bulunmamaktadır. Geriye kalan bütün derslerin tamamı bulunmuştur.Yani son 6 yılın bütün ara sınavları tarafımdan hazırlanmıştır.Hepsi PDF formatındadır.İhtiyacı olanların indirebilmesi için 3 ayrı alternatif link hazırladım.Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi çalışmalar, başarılar... **İndirme Linkleri** Zshare.Net Linki : http://www.zshare.net/download/723366705db7c13e/ Hotfile.Com Linki : http://hotfile.com/dl/27825075/41400...2.Snf.rar.html RapidShare.Com Linki : http://rapidshare.com/files/34813457...nae_f.rar.html Uyarı : Dosya boyutu toplam 19 MB'dir.Bilginize... Konu DışTicaret33 tarafından (09-02-2010 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alternatif Linkler Eklendi |
||||||||||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|