![]() |
|
|||||||
|
|
| Anketimiz: Bu Hizmetten Memnun musunuz? | |||
| Evet. Memnunum. Teşekkürler |
|
214 | 90.30% |
| Hayır. Memnun Değilim. ... Şeklinde Olsa Daha İyi Olurdu. |
|
23 | 9.70% |
| Katılımcı sayısı: 237. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
...merhamet...
Kullanıcı No: 119828
Level: 40 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1341 / 1491 Tecrübe Puanı: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
Acikogretim.gen.tr Üyeleri!!!
Sizlere daha iyi hizmet vermek açısından www.acikogretim.gen.tr sitemizde bulamadığınız Çıkmış Final Sorularını buradan isteyebilirsiniz... En kısa sürede .pdf formatında istekleriniz değerlendirilip burada cevap verilecektir. İsteklerinizi şu şekilde belirtmeniz gerekmektedir: Örnek: Alıntı:
Kırık olan linkleri de buradan bildirirseniz sizlere daha iyi hizmet vermiş olacağız. Saygılar Konu ÜweyS tarafından (23-02-2010 Saat 08:19 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
| Sponsor Linkler | |
| Açıköğretim | ||
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 127735
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
Bölüm: Dış ticaret
Yıl: Ne olursa kabulüm son 5 yıl içinden seçin bir tane Ders: Gümrükleme,kambiyo mevzuatı,italat-ihracat uygulamaları,dış ticarete giriş final soru ve cevapları. şimdiden çok teşekkürler. not:bu siteyi yeni keşfettim. saatlardir geziyorum. dua ede ede bir hal oldum size. Allah sizden razı olsun . |
|||||||||
|
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
...merhamet...
test
Alıntı:
Lütfen kurallara göre istek yapınız... Teşekkürler
Allah (cc) 'ı Tanıyana Hiçbir Şey GizLi KaLmaZ... "Mümin alnının teriyle ölür." (Hadis-i Şerif) Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78) YOLCU
|
||||||||||
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 127880
![]() |
test
BÖLÜM:LABORANT VE VETERİNER SAGLIK YIL:2004 -2009 YILLARI DERS: LAB.TEKNİK ARAC VE GEREC. TÜRK DILI, GENEL HAYVAN HASTALIKLARI, HAYVANSAL URUNLER TEKNOLOJISI, ATATURK ILK. INK.TARIHI, CEVRE SAGLIGI boyle bır sıte buldugum ıcın cok sevındım allah razı olsun ne dıyım hep dua edıyorum sagolun
|
|||||||||
|
|
|
|
#5 | ||||||||||
|
<l๏Čคl ๓๏๔єгคtöг>
Kullanıcı No: 119036
Level: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 293 / 734 Tecrübe Puanı: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
Alıntı:
![]() http://www.acikogretim.gen.tr/2-sini....html?p=473223
|
|
|
#6 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 127880
![]() |
test
ya cok tsk ederım allah razı olsun emegınıze saglık dualarımı alıyorsunuz bılıyorsunuz ara sınavla fınalın arası cok kısa oyuzden vızeden sonra fınal sınavlarımız cok yardımınız oluyor tum arkadslarada basarılar tekrar allah razı olsun
|
|||||||||
|
|
|
|
#7 | ||||||||||
|
<l๏Čคl ๓๏๔єгคtöг>
Kullanıcı No: 119036
Level: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 293 / 734 Tecrübe Puanı: 16
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
Alıntı:
![]() ![]()
|
|
|
#8 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 130822
![]() |
test
merhaba 2. sınıf bankacılık ve sigortacılık bölümünün final çıkmış sınav sorularını bulabilir misiniz bulamadım hiç bir yerde
|
|||||||||
|
|
|
|
#9 | ||||||||||
|
...merhamet...
test
Alıntı:
![]()
Allah (cc) 'ı Tanıyana Hiçbir Şey GizLi KaLmaZ... "Mümin alnının teriyle ölür." (Hadis-i Şerif) Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78) YOLCU
|
||||||||||
|
|
|
|
#10 | ||||||||||
|
**TEMBEL YÖNETİCİ**
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Kullanıcı No: 125059
Level: 25 [ ![]() ]Paylaşım: 310 / 620 Tecrübe Puanı: 9
![]() |
test
Alıntı:
SAYFA : http://www.acikogretim.gen.tr/dis-ti...il-t26338.html NOT : İsteklerinize cevaplar dönemi başladı, final sınavlarından kurallara uygun istekte bulunmanız yeterli olacaktır, iyi çalışmalar...
TÜRKÇE RAP MÜZİK ARŞİVİNİZ İÇİN TIKLAYIN Korkma Annem, Oğlun Olacak Elbet Yüzünü Güldüren.! Gözyaşlarınla Gurbete Yolcu Ettiğin Bir Yiğit Döner ve Senden Af Diler, Yüzün Güler.! Dayan Be Annem, Birgün Hepsi Mutlaka Biter.! Hey Sen.! Ananı da Al Git.! Ama Bana Ananla Birlikte Oy Atmayı Unutma KAMİL.!!! İmzam kime ağır geliyorsa altında can çekişsin.! ![]() "Ömer KARA" Herkes Senin Gibi Olamayacak Kardeşim.! Ölümünde Bir TÜRK Gibi Oldu.! TÜRK'üm Diye Geçinenlere İnat. |
||||||||||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|