![]() |
|
|||||||
|
|
| Anketimiz: Bu Hizmetten Memnun musunuz? | |||
| Evet. Memnunum. Teşekkürler |
|
84 | 91.30% |
| Hayır. Memnun Değilim. ... Şeklinde Olsa Daha İyi Olurdu. |
|
8 | 8.70% |
| Katılımcı sayısı: 92. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||||||||||
|
...merhamet...
Kullanıcı No: 119828
Level: 40 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1341 / 1491 Tecrübe Puanı: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
Acikogretim.gen.tr Üyeleri!!!
Sizlere daha iyi hizmet vermek açısından www.acikogretim.gen.tr sitemizde bulamadığınız Çıkmış Bütünleme Sorularını buradan isteyebilirsiniz... En kısa sürede .pdf formatında istekleriniz değerlendirilip burada cevap verilecektir. İsteklerinizi şu şekilde belirtmeniz gerekmektedir: Örnek: Alıntı:
Kırık olan linkleri de buradan bildirirseniz sizlere daha iyi hizmet vermiş olacağız. Saygılar Konu shadows tarafından (02-05-2010 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
| Sponsor Linkler | |
| Açıköğretim | ||
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Sitenin Yıldızları
Kullanıcı No: 6395
Level: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 329 / 1097 Tecrübe Puanı: 36
![]() |
test
işletme 4
spk ve mdma 2006-2007 vize |
|||||||||
|
|
|
|
#3 | |||||||||
|
...merhamet...
test
isteğinizin vize olduğunu sonradan gördüm. lütfen ilgili bölüme isteğinizi yapınız. bütünleme soruları hazır...
buyrun: http://www.acikogretim.gen.tr/aof-gecmis-yillarda-cikmis-butunleme-sorulari-tum-bolumler-8482-isteklere-cevaplar-t26308.html
Allah (cc) 'ı Tanıyana Hiçbir Şey GizLi KaLmaZ... "Mümin alnının teriyle ölür." (Hadis-i Şerif) Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78) YOLCU
|
|||||||||
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
Sitenin Yıldızları
Kullanıcı No: 6395
Level: 44 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 329 / 1097 Tecrübe Puanı: 36
![]() |
test
hımm ksurabakma butunlemeye gerek yok sımdıden allah nasıp etmesın butunleme.
|
|||||||||
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 131169
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 2 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
merhabalar 2008 iktisat 1.sınıf bütünleme sınavını bulamadım.yardımcı olurmusunuz lütfen..
|
|||||||||
|
|
|
|
#6 | ||||||||||
|
I WilL ComE BacK FoR YoU
Kullanıcı No: 93224
Level: 34 [ ![]() ![]() ]Paylaşım: 337 / 844 Tecrübe Puanı: 20
![]() ![]() |
test
Alıntı:
http://www.acikogretim.gen.tr/iktisa...df-t23019.html Buradan indirebilirsiniz. İyi çalışmalar..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76) ![]() ![]() ![]() Konu nafi tarafından (05-04-2010 Saat 11:55 ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
**TEMBEL YÖNETİCİ**
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Kullanıcı No: 125059
Level: 25 [ ![]() ]Paylaşım: 310 / 620 Tecrübe Puanı: 9
![]() |
test
Üweys abicim bu konuyu kitleyelim, final sorularında istek yapanları karşılayacaktık diye biliyorum. :S
TÜRKÇE RAP MÜZİK ARŞİVİNİZ İÇİN TIKLAYIN Korkma Annem, Oğlun Olacak Elbet Yüzünü Güldüren.! Gözyaşlarınla Gurbete Yolcu Ettiğin Bir Yiğit Döner ve Senden Af Diler, Yüzün Güler.! Dayan Be Annem, Birgün Hepsi Mutlaka Biter.! Hey Sen.! Ananı da Al Git.! Ama Bana Ananla Birlikte Oy Atmayı Unutma KAMİL.!!! İmzam kime ağır geliyorsa altında can çekişsin.! ![]() "Ömer KARA" Herkes Senin Gibi Olamayacak Kardeşim.! Ölümünde Bir TÜRK Gibi Oldu.! TÜRK'üm Diye Geçinenlere İnat. |
|||||||||
|
|
|
|
#8 | ||||||||||
|
...merhamet...
test
Alıntı:
![]()
Allah (cc) 'ı Tanıyana Hiçbir Şey GizLi KaLmaZ... "Mümin alnının teriyle ölür." (Hadis-i Şerif) Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78) YOLCU
|
||||||||||
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
**TEMBEL YÖNETİCİ**
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Kullanıcı No: 125059
Level: 25 [ ![]() ]Paylaşım: 310 / 620 Tecrübe Puanı: 9
![]() |
test
Bütünleme sınavı istek bölümü konusu aktifleştirildi, bilginize...
Bütünlemeye kalacağını düşünüp şimdiden ders çalışmaya başlayacak olanlar için konuyu aktif duruma getirdim, isteklerinizi kurallara uygun olarak yaptığınız müddetçe yardımcı olacağım. İyi çalışmalar, kolay gelsin...
TÜRKÇE RAP MÜZİK ARŞİVİNİZ İÇİN TIKLAYIN Korkma Annem, Oğlun Olacak Elbet Yüzünü Güldüren.! Gözyaşlarınla Gurbete Yolcu Ettiğin Bir Yiğit Döner ve Senden Af Diler, Yüzün Güler.! Dayan Be Annem, Birgün Hepsi Mutlaka Biter.! Hey Sen.! Ananı da Al Git.! Ama Bana Ananla Birlikte Oy Atmayı Unutma KAMİL.!!! İmzam kime ağır geliyorsa altında can çekişsin.! ![]() "Ömer KARA" Herkes Senin Gibi Olamayacak Kardeşim.! Ölümünde Bir TÜRK Gibi Oldu.! TÜRK'üm Diye Geçinenlere İnat. |
|||||||||
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 65021
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
slm
iktisat 3. sınıf bütünleme soru ve cevapaarı 2007-2008-2009 şimdiden tşk ederim |
|||||||||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|