![]() |
|
|||||||
| Genel Matematik Ders Notları G. Matematik Ders Özetleri |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | |||||||||
|
Ao Yenisi
Kullanıcı No: 81033
Level: 2 [ ]Paylaşım: 0 / 31 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
arkadaşlar genel matematik çıkmış soruların videolu çözümlerini (vize) bulabileniniz olabilirmi ?? saçma sapan bi cümle kurdum demek istediğimi anladınız
lütfen yardımlarınızı bekliyorm . teşekkürler. offf çok bunalındayın ![]() Konu orhande tarafından (29-03-2010 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
| Sponsor Linkler | |
| Açıköğretim | ||
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Aktif Üye
Kullanıcı No: 127788
Level: 8 [ ]Paylaşım: 19 / 194 Tecrübe Puanı: 1
![]() |
test
keske olsa cıkmıs soruların cozumu cok moralım bozuk sınav yaklasıyo bu dersı bır versem 3 olacagım tek engelım bu ders herkese basarılar
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||
|
Super Moderator
Kullanıcı No: 54757
Level: 64 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 2394 / 2394 Tecrübe Puanı: 108
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
Alıntı:
Kolay gelsin başarılar
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
**TEMBEL YÖNETİCİ**
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Kullanıcı No: 125059
Level: 25 [ ![]() ]Paylaşım: 248 / 620 Tecrübe Puanı: 9
![]() |
test
Yüreğim sıkıştı yine, kalp sıpazmı geçiriyorum şuan.
![]() Arkadaşlar ne kadar işinize yarar bilmiyorum ama upload ettiğim genel matematik görsel eğitim setini aşağıdaki sayfadan indirebilirsiniz. Umarım geçer"iz"..! ![]() SAYFA : http://www.acikogretim.gen.tr/genel-...ti-t26376.html
TÜRKÇE RAP MÜZİK ARŞİVİNİZ İÇİN TIKLAYIN Korkma Annem, Oğlun Olacak Elbet Yüzünü Güldüren.! Gözyaşlarınla Gurbete Yolcu Ettiğin Bir Yiğit Döner ve Senden Af Diler, Yüzün Güler.! Dayan Be Annem, Birgün Hepsi Mutlaka Biter.! Hey Sen.! Ananı da Al Git.! Ama Bana Ananla Birlikte Oy Atmayı Unutma KAMİL.!!! İmzam kime ağır geliyorsa altında can çekişsin.! ![]() "Ömer KARA" Herkes Senin Gibi Olamayacak Kardeşim.! Ölümünde Bir TÜRK Gibi Oldu.! TÜRK'üm Diye Geçinenlere İnat. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||
|
Foruma Isınan Üye
Kullanıcı No: 21329
Level: 10 [ ![]() ]Paylaşım: 0 / 232 Tecrübe Puanı: 4
![]() |
test
Dısticaret,
Sen Ne Yaptın Matı, Deneme oldunmu Hic : ) |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
**TEMBEL YÖNETİCİ**
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Kullanıcı No: 125059
Level: 25 [ ![]() ]Paylaşım: 248 / 620 Tecrübe Puanı: 9
![]() |
test
Yok be nerede yapacağım kardeşim 30 points bile gelmez.
![]() Yapmıyorum ondan dolayı, tek amacım 40 puan almak ama oda olur mu bilmiyorum. Zaten iş garantisi verenlerde sınava 1 hafta kala olumsuz yanıt verdiler, ben umudumu kestim okumaktan, Allah sizi bir yerlerde iş sahibi eder inşAllah. Ben askere kaçar Eylül'den sonra...Dönüş yok artık, orada kalacam. ![]()
TÜRKÇE RAP MÜZİK ARŞİVİNİZ İÇİN TIKLAYIN Korkma Annem, Oğlun Olacak Elbet Yüzünü Güldüren.! Gözyaşlarınla Gurbete Yolcu Ettiğin Bir Yiğit Döner ve Senden Af Diler, Yüzün Güler.! Dayan Be Annem, Birgün Hepsi Mutlaka Biter.! Hey Sen.! Ananı da Al Git.! Ama Bana Ananla Birlikte Oy Atmayı Unutma KAMİL.!!! İmzam kime ağır geliyorsa altında can çekişsin.! ![]() "Ömer KARA" Herkes Senin Gibi Olamayacak Kardeşim.! Ölümünde Bir TÜRK Gibi Oldu.! TÜRK'üm Diye Geçinenlere İnat. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||
|
Ao Yenisi
Kullanıcı No: 81033
Level: 2 [ ]Paylaşım: 0 / 31 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
ben buldum ... gerek kalmadı. teşekkürler.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
...merhamet...
Kullanıcı No: 119828
Level: 42 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Paylaşım: 1407 / 1563 Tecrübe Puanı: 34
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
test
bulduysanız siteye koyun da diğer arkadaşlar da yararlansınlar
![]()
Allah (cc) 'ı Tanıyana Hiçbir Şey GizLi KaLmaZ... "Mümin alnının teriyle ölür." (Hadis-i Şerif) Her nerede olursanız olun ölüm size yetişir, son derece sağlam kaleler içinde de bulunsanız yine kurtulamazsınız. Onlara bir iyilik erişirse "Bu, Allahtandır" derler, bir kötülüğe uğrarlarsa, "Bu, senin yüzündendir." derler. Ey Muhammed! De ki: "Hepsi Allah'tandır." Bu topluma ne oluyor ki, hiç söz anlamaya yanaşmıyorlar? (NİSA/78) YOLCU
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 134566
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
valla sirf size bu linki verebilmek icin üye oldum
http://video.yahoo.com/search/?p=mat...C3%B6f&t=video finallerde de bu konulardan cok soru cıkıyor. Mutlaka izleyin. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 | |||||||||
|
Yeni Üye
Kullanıcı No: 134566
Level: 1 [ ]Paylaşım: 0 / 0 Tecrübe Puanı: 0
![]() |
test
valla sirf size bu linki verebilmek icin üye oldum
http://video.yahoo.com/search/?p=mat...C3%B6f&t=video finallerde de bu konulardan cok soru cıkıyor. Mutlaka izleyin. |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|